Avantajlı Prekast Cephe

14.07.2018
Avantajlı Prekast Cephe

Avantajlı prekast cephe yapılara inanılmaz bir görkem sunmanın yanında oldukça da ekonomik bir hizmet sunması inşaat sektöründe bir çığır açmaktadır. 1970’lerden sonra yaygınlaşarak kullanılmaya başlanan prekast cephe ülkemizdeki kullanım yaygınlığı son birkaç yıla dayanmaktadır. Avantajlı prekast cephe hem ekonomik hem sağlam hem güvenli hem de uzun ömürlü bir uygulama olmasının yanında ısı yalıtımı sayesinde de büyük bir tasarruf sağlayabilmeye yardımcı olabilmektedir.

Avantajlı prekast cephe günümüzde beton uygulamaları yerine kullanılabilen ama diğer beton uygulamalara göre çok daha hafif olan, alanı daraltmayan bir beton uygulaması olarak kullanılmaktadır. Adı üstünde olan avantajlı prekast cephe yapılar yeniden inşa edilse de yeniden restore edilmek istense de her alanda rahatlıkla uygulanabilmektedir. Rahatlıkla uygulanabilmesinin nedenlerinden biri her şeklin verilebilmesinin yanında her ölçüde de üretilebilmesi büyük kolaylık sunabilmektedir. Her türlü iklime uygun olan prekst cephenin iç cephelerde de kullanılabiliyor olması kullanım alanlarının oldukça geniş olduğunu göstermektedir.

Avantajlı prekast cephe uygulamaları bulunduğumuz çağa ayak uydurmaya yardımcı olan, kullanılan her alana doğal bir görünüm veren, yapılara hem görsel olarak hem de değer olarak paha biçilmez bir değer katması da en çok tercih edilmesini gerektiren durumlardır. Güvenli bir yapı oluşturulması, hem ses hem de ısı yalıtımı sağlaması, dış etkenlere karşı büyük direnç göstermesi de çok korunaklı bir uygulama olduğunu göstermektedir. Birçok inşaat firması tarafından tavsiye edilen tek uygulama avantajlı prekats uygulamalarıdır.

Avantajlı prekast cephe için özellikle bilinmesi gereken durum yanmaz özelliği taşımasıdır. Yanmaz özelliği olması da yangından, çıkabilecek ateşin büyümesini engelleyecektir. Bu da çok fazla güvenli olduğunu kanıtlayan bir özellik olduğunu ortaya çıkarmaktadır. Yangın yönetmeliklerine en uygun yapı malzemesi olan prekast cephe yüksek kaliteli bir yapı oluşturmaya katkı sağlayacaktır. Avantajlı prekast cephe uygulamaları için seçilen firma, firmanın ortaya çıkaracağı iş kalitesi, kullanılan ürünlerin kalitesi oldukça önemlidir. Tüm bu avantajları yaşayabilmek için firma hakkında detaylı bilgi sahibi olmak, yaptığı işleri görmek ve firmanın size net bir şekilde güven vermesi çok önemlidir.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz