İzmir Yapı Fuarı

22.12.2015
İzmir Yapı Fuarı

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de yapı sektörünün bölge profesyonelleri bir araya geldi; fuar 30.195 kişiyi ağırladı. 5 – 8 Kasım tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen 21 yılın en büyük Yapı Buluşması’na sektörün profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi; fuarda yapı malzemesi sektörünün en yeni malzemeleri, teknoloji ve hizmetleri sergilendi. 

Fuarda geleneksel olarak düzenlenen Altın Mıknatıs “Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri” de sahiplerini buldu. Türk yapı malzemesi sektörünün Ege ve Akdeniz bölgesindeki en köklü ve en büyük buluşması olan 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, yapı sektörünü profesyonellerini bir araya getirdi.

Bu fuarda öne çıkan ürünlerden bir tanesi de Prekast yapı malzemesi oldu. beyaz çimento ve cam elyafının karışımından meydana gelen Prekast yapı malzemesi işlenişi ve temini bakımından kolay bir malzemedir. Prekast malzemeyi imal etmek ve malzemenin adrese ulaşımını sağlamak konusunda da kolaylık sunan pek çok fabrika vardır.

Prekast malzeme genelde işlenişinin kolaylığı, içindeki malzemenin rahat yalıtım sağlaması ve modern görünüm ile gelenekçiliğin bir yerde harmanlaması bakımından son yıllarda çok fazla tercih edilmeye başlanmıştır.

Prekast yapılar depreme ve sele dayanıklı, taş işçiliği bakımından son derece estetik ve şu an için çok yaygın kullanılmaması bakımından oldukça fark yaratan bir görünüme sahip olurlar.

Prekast malzeme eski zaman yapısı görünümünü vermesi bakımından tarihi binaların restorasyonunda , kolay taşınabildiği için dizi ve film setlerinde, halka açık alanlarda kullanılan bankların yapımında kullanılır.

Prekast malzeme aynı zaman da kalabalık yerlerde ikamet eden ailelerin de dış cephe açısından başlıca tercihidir. Şöyle ki Prekast malzemenin ısı ve ses yalıtımı oldukça güçlüdür. Özellikle otoyol kenarlarında bulunan evlerin bir numaralı tercihi durumuna gelmiştir.

Eğer yeniliğe açık ama aynı zamanda gelenekçi bir yapıya sahip iseniz size Prekast ile bir an önce tanışmanızı tavsiye ederiz. 

Tümü

Son Prekast Projelerimiz