Prekast Dekoratif Beton Panelleri

15.04.2022
Prekast Dekoratif Beton Panelleri

Prekast dekoratif beton panelleri beton dökülmesinin ardından beton üstünde desen oluşturulması mümkün değildir. Bu nedenle de prekast dekoratif beton paneller için kalıp aşması oldukça önemlidir. Prekast dekoratif beton paneller oldukça titizlikle oluşturulmaktadır. Dolayısıyla da işçiliğinin profesyonel olması gerekmektedir. Bu durum da kaliteli kalıp işçiliğini getirmelidir. Beton üstünde yapılması istenen dekoratif modellerin yapılabilmesi tasarımla ilgili ihtiyaçları oldukça iyi oranda karşılayabilmektedir.

Yapılması planlanan binalarda ya da yenilenmesi istenen dış cephe tasarımları ile iç mimari tasarımlarda da oldukça ilgi çekici görsel zevke hitap eden hoş bir prekast dekoratif beton paneller oluşturulabilmektedir. Ayrıca mobilyalarda da uygulanan dekoratif paneller istenilen ölçülerde ve şekillerde de üretilebilmektedir. Özellikle soyut desenlerin birbirleri ile harmanlanması sonucunda sınırsız bir yaratıcılık ortaya çıkarılabilmektedir. Olağandışı hayali tasarımlar, sistematik, sıra dışı ya da düzenli desenler, geometrik şekiller, düz çizgiler vb. birçok tasarımlar prekast dekoratif beton paneller oldukça kolay bir şekilde tasarlanabilmektedir.

Prekast dekoratif beton paneller doğadan ilham alıp tasarım oluşturmak isteyen birçok kişinin de oldukça rahat kullanabileceği bir alternatiftir. Doğada oldukça ilgi çekici görselliğe sahip olan engebeli taş görünümleri, kaba kaya, düz çizgiler, kırık taş modelleri, kabartmalı olarak oluşturulabilen yüzeyler oldukça kaliteli ve pahalı olmayan bir maliyet ile prekast dekoratif beton paneller ile üretilebilmektedir. Tüm bunların yanında ahşap ağaç desenleri de prekast dekoratif beton paneller ile üretilebilmektedir. Ağaç ile elde edilen malzemeler bakım gibi maliyet gerektirmeyen ahşap desenler, doğal bir görünüm sağlanabilmektedir. Hem estetik açıdan hem de ekonomik bakımından tüm artıları bir araya getirmekte ve yenilik içinde olan kişiler için her bakımdan cazip hale getirilebilmektedir.

Prekast dekoratif beton paneller alçı ile yapılacak olan desenli duvarlarda duvarın doku yüzeyine kaba, dalga ya da oldukça hoş görünümlü girinti çıkıntı gibi doğal bir görsel oluşturulabilmektedir. Oldukça çeşitli yöntemleri olan prekast dekoratif beton paneller yapılması planlanan yeni yerlerde ya da değişiklik yapılacak bir çok iç ve dış cephe için en ideal en kolay en ekonomik bir görsel sunum kazandırılabilmektedir.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz