Prekast Beton Binalar

24.09.2021
Prekast Beton Binalar

Prekast beton ürünlerin yangına dayanıklı ve ses azaltıcı özellikleri, onları çeşitli bina uygulamaları için ideal hale getirir. Nemi azaltmak ve enerji açısından verimli bir ortam yaratmak, prekast beton bir bina düşünüldüğünde diğer iki ikna edici faktördür. Aşağıda yer alan çeşitli bina çeşitleri, bu malzemeler etkileyici bir sonuç yaratmak için bir araya geldiğinden, prekast betonun çok yönlülüğünü kapsar. Konut ve ticari projeler için, prekast beton, mühendislerin planlama ve tasarımda daha fazla serbestliğe sahip olduğu anlamına gelir. Prekast beton ürünleri, tamamen özelleştirilmiş ve hızlı kuruluma hazır olarak sahaya gelir. Prekast beton ürünleri seçtiğinizde, projenizin takvimini hızlandırabilir ve saha dışında prekast beton ürünleri kullanmaktan kaynaklanan maliyet tasarrufunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Ofis Binaları

Prekast beton ürünlerin benzersiz özellikleri, çekici ve işlevsel benzersiz bina tasarımlarına olanak tanır. Geniş ve açık alanlar oluşturmak için mimari panellerle eşleştirilmiş prekast beton kolonlardan yararlanın.

Çok Üniteli Muhafaza

Prekast beton ürünler, yangın sigortası oranlarını azalttığı bilinen üstün yangın direncine sahiptir ve aynı zamanda bir ses bariyeri görevi görür. Bu özellikler onu oteller, yurtlar, apartmanlar ve kompleksler, yaşlı yaşam toplulukları ve benzeri yapılar için mükemmel bir seçim haline getirir.

Hastaneler ve Tıp Merkezleri

Aynı nedenlerle çok üniteli konutlarda prekast beton tercih edilir, ayrıca hastaneler ve tıp merkezleri için güçlü bir temel sağlar.

Okullar

Prekast beton okul inşaatını çok kolaylaştırır. Baştan sona daha hızlı geri dönüş süreleri ile prekast beton, projenizi hedefte tutacaktır. İster bir üniversite kampüsüne ister bir ilkokula ekleme yapıyor olun, geleneksel binaların tüm baş ağrıları olmadan öğrencilerin daha hızlı taşınmasını.

Perakende Alışveriş Merkezleri

Perakende alışveriş merkezleri değişiklik gösterir - kırsal alanlarda büyük bir arsa üzerine inşa edilebilirler, kentsel alanlarda ise daha küçük inşaat sahaları olma eğilimindedir. Otopark içerebilir veya içermeyebilirler ve tek katlı veya birkaç kat yüksekliğinde olabilirler. Uygulamadan bağımsız olarak, prekast beton buna uygun çok yönlülüğe sahiptir ve genellikle perakende alışveriş merkezlerinin yapımında kullanılır.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz