Prekast Uygulamaları

26.02.2021
Prekast Uygulamaları

Prekast uygulamaları le yapılan her yapı hep teknik olarak hem de estetik olarak farklılıklara kaliteye imza atan bir şah eser olarak karşımıza çıkmaktadır. Prekast uygulamaları içeriğinde bulunan her ham maddesi ile kalitenin diğer bir adı olarak karşımıza çıkmaktadır. Alışıla gelmiş betonarme yığınlarının oluşturduğu tonlarca ağırlıkların yerine oldukça hafif ama kaliteli bir yapı karşımıza çıkmaktadır.

Prekast uygulamaları son yılların en çok talep edilen dolayısı ile yapı firmalarının çok kullandığı bir malzeme olarak karşımıza çıkmaktadır. Prekast uygulamaları için hazırlık aşamasındaki her adım çok büyük önem taşımaktadır. İlk aşamasından son aşamasına kadar birbirine zincirleme bağlı olan ve en ufak bir aksaklık en ufak bir hatanın tüm çalışmaları baştanbaşa boşa çıkarması bu işin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. İlk aşama olan malzeme edinme aşamasıdır. Malzemelerin doğru ve en kalitelisinin temini ve harcın hazırlanırken kullanılan her malzemenin gramı gramına tam olması ne eksik ne fazla prekast yapıları için büyük önem arz etmektedir. İlk yapılması gereken şey prekast uygulamalarının yapılacağı alanın keşfi sırasında milimi milimine doğru ölçülerin alınması gerekmektedir.

Prekast uygulamaları için hazırlanan her aşamada profesyonel bir ekip çalışması gerekmektedir. Saha çalışmalarında yapılan keşif ve keşif sonrasında alınan en doğru ölçümlerden sonra belirlenen kriterlere uygun kalıplar hazırlanır. Kalıpların hazırlanması sonucunda en doğru şekilde hazırlanan karışımın kalıplara dökülmesi ve kurutulması da yine en doğru şekilde hazırlanması sonucunda ortaya çıkan prekast uygulamalarının nakliye işlemleri de her aşaması kadar büyük önem taşımaktadır. Nakliyenin en doğru şekilde gerçekleşmesi için gerekli olan tüm güvenlik önlemleri sağlanmalıdır. Nakliye sırasında prekast uygulamalarının kırılması çatlaması vb pek çok sıkıntının oluşması tüm işlemlerin ciddi şekilde aksamasına neden olacaktır.

Prekast uygulamaları şamasından montaj da bu işin hem görsel olarak hem de yapısal olarak farkını ortaya koyacağı bir basamak olacaktır. Ne olursa olsun her çalışma için doğru profesyonel ve tecrübeli bir ekip oluşturmak her yapılan çalışmayı hem de firmayı taçlandıracaktır. Bir firma için itibar büyük önem taşımaktadır.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz