Neden Prekast Malzeme

16.04.2016
Neden Prekast Malzeme

Binaların yeniden şekillendirilmesi için güvenli ve ekonomik, binaların dış cephesinde her türlü izlenimi oluşturmak için akıllı bir yoldur. Başlangıçta modüler prefabrik inşa etmek dünyanın en yaygın ve kaynak verimli yollarından biriydi, İskandinav ülkelerinde bu durum daha da gelişti. Çünkü Prekast malzeme inşaatların daha kısa sürede bitmesini, daha yüksek kar elde etmeyi ve daha kaliteli görünüme sahip olmayı sağlar.

Prekast cepheli bina inşa etmek için sanayileşmiş bir yoldan geçer. Bu fabrikaların rahat üretilen bu malzemeyi ortaya çıkarmak için daha donanımlı tesisler oluşturmasıyla olmuştur. Bu malzeme işin verimliliğini ve kalitesini artırır ve binanın inşaat süresini kısaltır. Kısacası, Prekast beton büyük ölçüde toplam inşaat maliyetlerini düşürür.

Isı ve ses yalıtımının güçlü olmasından dolayı Prekast malzeme İstanbul, Bursa ve İzmir gibi büyük şehirlerde daha çok tercih edilmektedir. İhtiyaç bu şehirlerde fazla olduğundan dolayı Prekast fabrikaları İzmir Prekast, İstanbul Prekast ve Bursa Prekast olmak üzere endüstriyel hayatta yerlerini almaktadırlar.

Dış cephe öyle kolay yenilenebilen bir şey değildir. Bu yüzden uzun yıllar sonra dış cephenizi değiştirmeye ancak fırsat bulmuş olabilirsiniz. Modern yapıların çoğunda görülen eski zaman hissi Prekast malzeme sayesinde mümkün olmaktadır.

Prekast malzemenin lojistik ihtiyacı çok azdır. Prefabrik zeminler, duvarlar, çerçeveler ve vakıflar hazır bir yükleme şantiyeye sevk edilir. Lojistik sadece bir iletim aracı yerine ileri geri birkaç hammadde transferleri ile düzenlenmiştir. İzmir, İstanbul veya Bursa’da bulunan Prekast malzeme fabrikaları genellikle ulaşımı kolay yerlerdedir.

Prefabrik binanın herhangi bir türü için kullanılabilir ve bu binaların dış cephesinin hoş görünmesini sağlar:  konut, ticari, endüstriyel, kamu binası amaçlı kullanılan binalardır bunlar. Hem iç hem de dış mekan için prekasttan daha uygun bir çözüm yoktur. Prekast istenirse tek başına  yapı malzemesi olarak kullanılabilir, ancak bu da çelik ile kombine edilebilir ya da farklı tekniklerin de uygulandığı bir yapı olarak da dizayn edilebilir.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz