Prekast Malzeme

06.02.2016
Prekast Malzeme

Prekast malzeme ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaya başlasa da Avrupa’da ve özellikle ABD’de 1970lerden beri yaygın olarak kullanılmaktadır.

Prekast malzeme ABD’de yaygın olarak müstakil evler ve orta katlı apartmanlar, oteller, moteller ve huzurevlerinde kullanılır. Bu yapı malzemesi binalar için üstün yangın dayanımı ve ses kontrolü sağlar ve yangın olasılıklarını azaltır.

Prekast malzemenin hızlıca ve kolaylıkla inşa edilebilir olması park yapıları için Prekast'ın popüler bir yapı malzemesi haline gelmesine yardımcı oldu. Prekast beton her türlü hava koşulunda etkili, ekonomik inşaata izin verir ve parklar yapılırken yararlanan açık alanlara uyum sağlar. Uzun süre dayanmalarına yardımcı olur.

Stadyum ve arenalarda, oturma birimleri ve somut adımlar için kitlesel hızlı kurulum ve uzun ömürlü hizmet veren Prekast bu alanların ihtiyaçlarına tam olarak izin verilebilecek şekilde uygulanabilir. Buna ek olarak, yaya rampaları, imtiyaz standları ve soyunma odası alanlarının tümü çerçeveli olabilir ve Prekast beton ile inşa edilmiştir.

Prekast yapı malzemesinin içinde ek uygulamalar demiryolu ve karayolu köprüleri, demiryolu, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, hastaneler vekütüphaneler ve havaalanı terminalleri de dahil olmak üzere kamu binaları gibi ticari binalar için uygun çeşitleri bulunmaktadır.

Prekast ürünlerin kullanıldığı başlıca iki alan vardır. Bu alanlardan ilkinde kirişler , deste ve demiryolu bağları gibi standart ürünlerin tek yönde şekillendirilmiş halleri vardır ve defalarca kullanılmıştır . Ürünün kullanıldığı bir diğer alan ise kullanılacağı yere göre özel üretim yapılan yerlerdir. Bu yapılar köprü veya tarihsel mekan , film setleri gibi yerler olabilir. Çoğu Prekast şirketlerin vasıflı elemaları birçok özel - Prekast ürünler için formlar oluşturabilmekte ve monte edebilmektedir. Prekast beton genellikle her yeni proje için özel olarak dökülür.

Yani eğer sizde ABD’de bu şekilde kullanılan Prekast malzemeyi kullanmak isterseniz ülkemizde de yavaş yavaş yaygınlaşan fabrikalardan ve bu betonu kullanan firmalardan yardım alabilirsiniz.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz