Tasarımlarda Özgürlük Sağlayan Prekast Kaplama

26.07.2019
Tasarımlarda Özgürlük Sağlayan Prekast Kaplama

Tasarımlarda özgürlük sağlayan prekast kaplama sistemleri her bina her yapı için en ideal en özgün uygulamalar yapılabilmektedir. Her öçlüye her renge uygun yapılabilecek modern uygulamalar ister dış ister iç mekanlarda kolayca yapılabilmektedir.

Tasarımlarda özgürlük sağlayan prekast kaplama ile yapılacak tüm uygulamaların eskiden kalma yapılarla hiçbir alakası yoktur. Prekast uygulamaları hem içeriği bakımından hem de uygulandığı yapıların dış görünümü bakımından büyük fark yaratarak en çok tercih edilen kabul gören yapılar arasında yer almaktadır. Prekast uygulamalarının kazandırdığı avantajlar maddi manevi pek çok kazanç sağlamaktadır. Eskiden uygulanan klasik beton yığınları ile karşılaştırma yaptığımızda kattıkları kazandırdıkları bakımından en ön sıraya giren prekast yapı malzemesi ile özgün tasarımlar oluşturmak artık çok daha kolaydır.

Tasarımlarda özgürlük sağlayan prekast kaplama günümüz teknolojilerine en çok ayak uyduran en dayanıklı cephe kaplamasıdır. Prekast cephe kaplamalarının diğer kaplamalarla karşılaştırıldığında en dayanıklı en sağlam en avantajlı yapı malzemeleri arasında yer alması mühendislerin mimarların inşaat şirketlerinin en çok tercih ettiği yapı malzemesidir. Deprem kuşağında olan ülkemiz için depreme en dayanıklı içeriği bakımından en hafif ama en sağlam yapı malzemesidir. Ayrıca A1 sınıfı yanmazlık özelliği de olası bir yangına karşı da yüksek direnç göstermektedir.

Tasarımlarda özgürlük sağlayan prekast kaplama güçlü olmasının yanında hem ısı hem ses hem de su yalıtımı bakımından da en yüksek direnci göstermektedir. Her anlamda yalıtımı en yüksek performansla ortaya koyan prekats yapı malzemesi ile hem alt yapı bakımından hem de değer bakımından yüksek kazançlar sağlaması yapılan yatırımın yerinde olmasına katkı sağlamaktadır.

Tasarımlarda özgürlük sağlayan prekast kaplama ile klasik hatta birbirinden ayırt edilemeyen eski bina görünümlerinin aksine çok daha modern tasarımlar oluşturulması mimarlar için büyük itibar kazandırmaktadır. Yapılan her binanın yapının kendine has tasarımları bakımından görsel şölen sunulmasına hem yapı sahiplerinin hem de yapıyı tasarlayanların farklılık oluşturmasına büyük katkı sağlamaktadır. Hem iç cephelerde hem de dış cephelerde dekoratif yönden farklılık yaratılabilmesi de prekast yapı malzemesi sayesindedir.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz