Prekast Cephe Kaplama Süreçleri Nasıl İşler?

08.02.2019
Prekast Cephe Kaplama Süreçleri Nasıl İşler?

Prekast cephe kaplama süreci nasıl işler? Bu sorunun yanıtı dış cephe kaplamasını prekast ile yapmak isteyen kişilerin çok fazla sorduğu ve gözünü de korkuttuğu bir soru olmaktadır. Ancak en başta bilinmesi gereken en önemli şey gözünüzü korkutacak bir süreç olmadığı gibi her anlamda kazanç sağlamanıza yardımcı olacak bir uygulama olduğudur. Prekast cephe kaplama süreçleri nasıl işler? Sorusu için şöyle açıklama yapabiliriz:

Proje Oluşturulması

Prekast ile cephe kaplaması yaptırmak isteyenlerin ilk karşılaşacağı aşama projelendirmedir. Öncelikle bu kaplamanın yapılacağı cephenin proje şeklinde çizilmesi ilk koşuldur. Elde var olan bir tasarım söz konusu ise bunun üzerine de yapılabileceği gibi sıfırdan da yapılabilmesi ve istekler göz önünde bulundurularak oluşturulması gerekmektedir. Her firmanın kendine has özgün tasarımı ile sizlerin onayına sunulur.

Üretime Başlanması

Tüm proje oluşturulup müşterinin onayına sunulduktan ve onay alındıktan sonra da üretim başlar. Üretim aşaması da çok dikkat ve titizlik gerektirmektedir. Proje aşamasında ortaya çıkan ve onay alınan çizimlerdeki ölçülere uygun olarak fabrikalarda tecrübeli ellerden çıkan prekast dökümünün sağlanması ve bu aşamada her detaya önem verilmesi oldukça önemlidir. Üretim sırasında yapılacak ufacık bir hata boşuna harcanacak para ve malzeme demektir. Ancak bu sizin işiniz olmadığı gibi işin ehilleri tarafından gerçekleştirilecek prekast üretimi için bu sorun söz konusu bile olmamaktadır. Planlı programlı ve uzmanlarla yapılan prekast üretimi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Montaj İşlemlerinin Gerçekleştirilmesi

Prekast üretimin tamamlanması ile birlikte sağlıklı ve güvenli bir şekilde nakliye işlemleri gerçekleştirilmektedir. Nakliye işlemleri sırasında taşınacak olan prekastın sarsılmadan, düşmeden prekast cephe kaplama yapılacak alana taşınması ve orada da montaj işlemlerinin en doğru şekilde ve uzman ellerden çıkması ortaya bir şaheserin çıkmasına yardımcı olacaktır. Montaj işlemleri de prekast üretimi kadar ustalık ve uzmanlık gerektirmektedir. İşçiliğin güzel yapılması prekast cephe kaplaması için ayrıcalıklı olmanıza yardımcı olacaktır.

Silikon, Temizlik ve Boya İşlemleri

Tüm bu işlemlerin bitmesi ile birlikte hava lamamsı bakımından silikon çekilmesi, temizliği ve yine en doğru renkte en doğru yöntemlerle boyanması da prekast için olmazsa olmazlar arasınadır.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz