Depreme Dayanıklı Prekast Cephe Kaplama

18.01.2019
Depreme Dayanıklı Prekast Cephe Kaplama

Depreme dayanıklı prekast cephe kaplamaları son yılların en kaliteli en modern üretilen yapı malzemesidir. Günümüzde çokça karşılaştığımız faklı şekillerde farklı dekorasyonlarla hem iç hem de dış cephe kaplamalarının tek açıklaması prekast cephe kaplamalarıdır.

Depreme dayanıklı prekast cephe kaplama kaliteli olduğu kadar doğal afetlere karşı da yüksek direnç gösteren bir yapı malzemesi olması herkesin aradığı özelliklerdir. Günümüzde iç cephe kadar önemli olan dış cephe kaplamaları için de en estetik görünüm kazandırılmasına yardımcı olan prekast cephe kaplamalarının farkı sadece görünümü de değildir. Günümüzde tüm yapı malzemelerinden farklı olan depreme dayanıklı prekats cephe kaplama ile kendi tarzınızı ve kendinize verdiğiniz değeri ortaya koyabilmek için oldukça idealdir.

Depreme dayanıklı prekast cephe kaplama için önemli diğer bir nokta ise bu kaplamayı yapacak olan ekibin alanında uzman, tecrübeli ve eğitimli olması işin kalitesini ortaya koyabilmesi bakımından oldukça önemlidir. Öncelikle prekast cephe kaplaması için yapılacak olan ön keşif sırasında yapılacakların ve yapılacak olan yerin güzel bir planı çıkarılmaktadır. Bu plan çıkarılırken ölçülerin milimi milimine tam alınması oldukça önemlidir. Çünkü önceden alınan ölçülere ve şekillere göre kalıplar hazırlanmaktadır. Kendine has bir karışımı olan prekast bu kalıplara dökülme sureti ile gerçekleştirilmektedir. Bu kalıplar ise yerleştirme sureti ile yapılmaktadır ki eksik ya da fazla alınan ölçü olması durumunda yeniden yapılmasının dışında bir alternatif yoktur ki bu da hem zaman hem de para kaybı demektir.

Depreme dayanıklı prekast cephe kaplama işlemleri monte edilme sureti ile yapılmaktadır. Yıllarca kullanım sağlamaya yardımcı olması kaliteli olduğunu göstermektedir. Doğa dostu olan prekast cephe kaplamalarının gösterdiği yüksek direncin yanında ses ve ısı yalıtımı için de bire bir olduğu tüm mühendislerin tüm mimarların inşaat sektörü içinde olan herkesin hem fikir olduğu bir noktadır. Günümüzde ısı yalıtımının önemi ekonomik tasarruf demektir. Dolayısı ile ısı yalıtımının en kolay en rahat ve en donanımlı olmasını sağlayan en ideal cephe kaplaması olması prekast kullanımının tek alternatif olduğunu göstermektedir.

Tümü

Son Prekast Projelerimiz